Laatste nieuws:
Marie-Christine Verloo finaliste Miss Wellness Beauty 2023 verkiezing
©Eric Bordeaud'huy

Marie-Christine Verloo finaliste Miss Wellness Beauty 2023 verkiezing

Marie-Christine Verloo startte op 1 april 2015 in Brasschaat haar derde zaak ‘Beauty with Senses’ in een doodlopend straatje genaamd Kardinaal Cardijnplein 2. Haar andere zaken waren in Deurne en in Kortijk en 34 jaar is ze nog steeds een gepassioneerd schoonheidsspecialiste.

Verkiezing met inhoud

“Begin oktober kreeg ik via social media een persoonlijk bericht met de vraag of ik interesse had om mij in te schrijven voor deelname aan de Miss Wellens Beauty 2023 verkiezing” vertelt Marie-Christine. “Eerst dacht ik dat ik hiervoor te oud zou zijn, maar het bleek dat het tot 55 jaar is. Het gaat over een verkiezing met inhoud, waarbij personen met een eigen persoonlijkheid en visie iets te betekenen hebben in de beauty sector. Dit is het dertiende jaar dat de verkiezing plaatsvindt, georganiseerd door een comité van vijf personen. De verkiezing is zowel voor kappers, nagelstylistes, make-up artists, tatoeage, voetverzorging, afslanking, schoonheidsverzorging etc… en het sprak me onmiddellijk aan. Ik heb namelijk een héél sterke missie en die wil ik ook graag naar buiten brengen.”

Natuurlijk en holistisch

“Mijn missie is om zowel vrouwen als mannen ‘mooi en gezond’ te helpen verjaren op een natuurlijke en holistische wijze. Bij Beauty with Senses worden alle zintuigen geprikkeld tijdens elke behandeling, waarbij stress verdwijnt en schoonheid verschijnt. Want schoonheid en gezondheid gaan hand in hand. In mijn zaak kan je workshops volgen om te leren hoe je jezelf kan transformeren naar de beste versie van jezelf. Door vijf prachtige rituelen dagelijks toe te passen op een natuurlijke en holistische wijze.”

Marie-Christine Verloo finaliste Miss Wellness Beauty 2023 verkiezing2
©FotoPe
Talrijke opdrachten

“Op 4 december mochten we onszelf tijdens de persvoorstelling voorstellen, dat was al een spannend begin. In het half jaar van de Miss Wellness beauty deelname moeten we talrijke opdrachten uitvoeren, waar we punten voor krijgen. Zoals een samenwerking organiseren met andere ondernemers in dit mooie avontuur, een projectje organiseren waarbij we mensen gratis gaan behandelen en hen laten ontdekken wat de beauty sector te bieden heeft. Bijvoorbeeld in een rusthuis, media-training, naar de vakbeurs gaan, workshops volgen en examen doen hierover, een week naar het buitenland om daar fotoshoots, coaching-styling-, etiquette opleidingen te krijgen, een modeshow te leren lopen, een choreografie leren, etc.”

Stemmen

“Mensen kunnen ook stemmen op hun favoriete finaliste, waardoor er punten gekregen worden en als laatste, op 29/4/2023, is de Finale show met diner en afterparty in het Antwerp Hilton, Old Town. De punten van het half jaar traject en de jury worden op die avond samengeteld en daaruit wordt de ambassadrice van het jaar 2023 gekozen.”

Leerrijk en boeiend

“Omdat ik een persoon ben die niet in slaap wil vallen, graag bijleer, nieuwe mensen wil leren kennen en nieuwe dingen ontdekken, neem ik dit avontuur met beide handen aan. Nu vind ik het al heel leerrijk en boeiend en een opportuniteit om mensen te bereiken, die op zoek zij of advies nodig hebben. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik dit avontuur nog mag aangaan. Ik wil er volledig voor gaan, met mijn beide voeten op de grond en vooral mezelf blijven.

Wil je mij steunen? Vanaf 1 februari 2023 kan je stemmen (link is op dit moment nog niet bekend).
Volg mij op instagram: https://www.instagram.com/finaliste_mwb2023_mchristine22/ en blijf zo op de hoogte.

Foto’s: ©FotoPe, ©Eric Bordeaud’huy

Facebook99
Twitter
Follow Me
Tweet