Laatste nieuws:
Mannen met GHB en amfetamine op zak opgepakt

Mannen met GHB en amfetamine op zak opgepakt

Rucphen – Een man (31) uit Dordrecht en man (41) uit Etten-Leur zijn bij een tankstation aan de A58 ter hoogte van Rucphen aangehouden. In de auto van het tweetal lag GHB en een van de mannen had amfetamine op zak.

Op donderdag 19 oktober werd de auto van de verdachten rond 23.45 uur aan de kant gezet. De auto bleek niet gekeurd en niet verzekerd te zijn. De agenten vroegen de 31-jarige bestuurder om zijn legitimatie. De man overhandigde een legitimatiebewijs wat niet van hem bleek te zijn. Omdat de verdachte een zenuwachtige en verdachte indruk maakte besloten de dienders hem met een handboei vast te zetten aan een hekwerk zodat ze veilig en rustig de auto en verdachten konden controleren.

Uit een schoudertasje van de verdachte kwam amfetamine tevoorschijn. Daarop is de man aangehouden voor het opgeven van een valse naam, valselijk gebruik maken van een identiteitskaart en het overtreden van de opiumwet. Nadat zijn identiteit was vastgesteld bleek dat de man bovendien nog 118 dagen gevangenisstraf uit moest zitten.

Doorzoeken auto
De twee agenten doorzochten de auto en vonden daarbij verschillende gereedschappen en twee flesjes met daarin GHB. Daarop is de bijrijder ook aangehouden voor het overtreden van de opiumwet. Het tweetal is ingesloten voor verder onderzoek. De drugs zijn in beslag genomen.

Bron: Politie.nl
Foto: Lijoo

HJ

Facebook2
Facebook
Twitter
Visit Us