Laatste nieuws:
Man gestoken tijdens vechtpartij

Man gestoken tijdens vechtpartij

Afgelopen nacht is een 21-jarige man uit Bergen op Zoom op de Markt gestoken. Aan dit incident is een ruzie en een vechtpartij tussen verschillende personen vooraf gegaan. Het slachtoffer is voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht.

Grote vechtpartij

Volgens getuigen heeft er omstreeks 05.00 uur een vechtpartij plaatsgevonden tussen een 22-tal personen. Na het steekincident verspreidt de groep zich richting het Emile van Loonpark en richting het spoor. Het slachtoffer blijft gewond achter. Deze loopt vervolgens een nabijgelegen horecagelegenheid binnen, waar hij wordt opgevangen door de beveiliging. Vandaar uit wordt de politie gewaarschuwd en een ambulance geregeld.

Hebt u informatie?

De politie is direct een onderzoek begonnen naar de toedracht van deze zaak. Er zijn al enkele getuigen gehoord, maar dat heeft nog niet geleid tot een aanhouding van een verdachte. Hebt u relevante informatie en nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via:
-het algemene telefoonnummer 0900 8844 of via WhatsApp 06 12207006;
-onderstaand tipformulier;
-het meldformulier van Meld Misdaad Anoniem of telefonisch via 0800 7000. U hoeft dan geen gegevens van uzelf te vermelden.
-Vermeld bij uw informatie alstublieft het zaaknummer: 2019171927
Ook zijn wij op zoek naar camerabeelden en foto’s van dit incident.

Bron: Politie.nl
Foto: ©Google streetview

Facebook65
Twitter
Follow Me
Tweet