Laatste nieuws:
Major Tom landt in Kalmthout

Major Tom landt in Kalmthout

De gemeente Kalmthout organiseert in samenwerking met Club Bokal een niet te missen concert. Daarvoor maakt de gemeente extra budget vrij.

Op 10 januari 2016 overleed David Bowie, een van de allergrootste iconen uit de muziekgeschiedenis. Bowie vond meermaals de rock- en popmuziek opnieuw uit en had een enorme invloed op de bredere cultuur. Je kan je Bowie zonder muziek inbeelden, maar muziek zonder Bowie, dat wordt moeilijk. Als iemand een waardig eerbetoon verdient, dan is het wel de Starman.

In Major Tom – A David Bowie Tribute – kruipt Tom Hannes op bijna akelige wijze in de huid van de meester. De stem, de présence, alles klopt. Gesteund door een uitstekende band brengt Hannes een overzicht van het uitzonderlijke oeuvre van Bowie, van Space Oddity, over Heroes tot Blackstar. De show is een eerbetoon aan de muziek van een uitzonderlijke artiest. Een show zoals Bowie hem zelf zou gemaakt hebben.

INFO: 24 februari 2018 – deuren om 20 uur, optreden start om 20.45 uur – Zaal Mimuze, Brasschaatsesteenweg 286B in Kalmthout. Voor tickets: www.clubbokal.be. Verdere info: www.wearenot.be

Facebook9
Facebook
Google+
Twitter
Visit Us

Lees meer:

Wildertse kermis blijft een geweldig evenement!

Wildertse kermis blijft een geweldig evenement!

Gisteren, zondag 21 oktober, was de opening van de Wildertse kermis. Als het over de …

Japans fotomodel exposeert met Jorg Van Daele-

Japans fotomodel exposeert met Jorg Van Daele

Voor de eerste keer kan u in New Jorg Gallery, de galerij van de Kalmthoutse …

Veel deelnemers herfstwandeling Canina

Veel deelnemers herfstwandeling Canina

Het was zondag weer druk bij Canina. Veel hondenliefhebbers namen deel aan de Herfstwandeling, of …