Laatste nieuws:
Maak van Essen de actiefste gemeente
Maak van Essen de actiefste gemeente

Maak van Essen de actiefste gemeente

Ready? Set. Go! Het is bijna zo ver: de 10.000-stappenclash gaat zaterdag 30 april officieel van start. En onze gemeente doet mee! Stap jij met ons mee naar de overwinning?
Surf naar www.10000stappen.be en registreer je nu!

Meedoen aan de 10.000-stappenclash?
Tel je stappen met een betrouwbare stappenteller. Je vindt ze bij Colruyt, mutualiteiten en de apotheker. Wil je met je smartphone je stappen bijhouden? Kijk op www.10000stappen.be voor handige apps en activity trackers. De actie loopt van 30 april tot en met 28 mei 2016.

Virtueel de wereld rond
De wedstrijd gaat als volgt: alle deelnemers registeren zich gratis op de online registratietool op www.10000stappen.be en sluiten aan bij de groep van hun gemeente. Met behulp van deze tool kunnen deelnemers online een stappendagboek bijhouden. Waarden zoals gemiddeld aantal stappen per week, totaal aantal stappen, streefdoel, … worden automatisch berekend.

De inwoners van de deelnemende gemeenten stappen virtueel de wereld rond. De stappenregistratietool toont op een wereldkaart hoeveel kilometer elke gemeente al virtueel heeft afgelegd. Via deze tool en de Facebook-pagina van 10.000 stappen kan iedereen op de voet volgen welke gemeente aan de leiding staat. Bovendien maken alle deelnemers kans op leuke prijzen.

Actiefste gemeente
Op 2 juni wordt de winnaar bekendgemaakt: de gemeente die na één maand de meeste stappen heeft gezet in verhouding tot het aantal inwoners. De winnaar mag zichzelf de actiefste gemeente van Vlaanderen noemen, en krijgt er een mooi prijzenpakket bovenop.

Bron en foto: gemeente Essen

JV

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us