Laatste nieuws:
Leen gratis e-boeken via Bib Kalmthout

Leen gratis e-boeken via Bib Kalmthout

Leen gratis e-boeken bij Bib Kalmthout via het platform cloudLibrary. Je kan telkens twee e-boeken tegelijk lenen en die zes weken lang lezen op je eigen toestel. Loopt de uitleentermijn af, dan verdwijnen de e-boeken vanzelf van je toestel. Je kan tot twee e-boeken reserveren die je graag nog wil lezen. De e-boeken zijn beschikbaar op tablet, smartphone, computer en kunnen overgezet worden naar de meeste courante e-readers.

Er is voor elk wat wils: fictie of non-fictie, spannend of romantisch, in het Nederlands of in het Engels. Vlaamse auteurs zijn goed vertegenwoordigd, met onder andere Lize Spit, Dimitri Verhulst, Pieter Aspe, Rudi Vranckx en Johan Op de Beeck. Ook internationale toppers als Elena Ferrante, Tatiana de Rosnay, Haruki Murakami en Camilla Läckberg tekenen present.

Zo werkt het:

1. Zorg dat je lidmaatschap van onze bib in orde is.
2. Download de app via de Apple App Store of Google Play op je smartphone of tablet. Kies in het keuzemenu voor België – E-boeken Vlaanderen en Brussel – de Bib of ga rechtstreeks naar het aanbod e-boeken van de Vlaamse en Brusselse bibliotheken via deze link.
3. Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel (registreren), maak je keuze uit het aanbod en begin meteen te lezen.
4. Wil je e-boeken op je e-reader plaatsen? Maak dan gebruik van onze handleidingen om boeken te downloaden via Adobe Digital Editions op Windows of Mac.

Veel leesplezier!

Bron: gemeente Kalmthout
Foto: Pixabay

Facebook14
Facebook
Twitter