Laura Tesoro headliner op Pulptuur 2022

Laura Tesoro headliner op Pulptuur 2022

De zomer in Kapellen wordt dit jaar weer ingezet met Pulptuur, de gratis muzikale openlucht familiehappening op zondag 26 juni 2022 in het gemeentepark aan de Dorpsstraat. Tussen 13u en 23u staan er meer dan vijftig optredens gepland op zeven podia. Zowel lokale ‘artiesten’ als ‘toppers’ zullen hun opwachting maken op deze dag vol muziek, kinderanimatie, dans, lekker eten en drinken.

Laura Tesoro krijgt dit jaar de eer om de 25ste editie van het evenement, dat twee jaar in de Corona-diepvries zat, te openen met een spetterende show op het hoofdpodium. Zij krijgt in de namiddag navolging van Liliane Saint-Pierre met haar band op het podium van de Rozentuin. Wie houdt van het ruigere werk, zal graag een plekje zoeken voor de muziek van RHEA. Het fantastische DJ duo Gomorris sluit alvast het festival af met een heuse party.
Pulptuur Liliane Saint-Pierre
Pulptuur is een jaarlijks familiefestival dat al sinds 1996 bij de start van de zomervakantie plaatsvindt in het park van Kapellen. In de maanden juli en augustus krijgt dit festival een verlengstuk tijdens de Parkies, een reeks openluchtconcerten op donderdagavond. Binnenkort wordt de volledige line up van zowel Pulptuur als van de Parkies bekend via de website van het Cultureel Centrum van Kapellen www.cckapellen.be

(MLH)

Foto: © Pulptuur / CC Kapellen

Facebook59
Twitter
Follow Me
Tweet