Laatste nieuws:
Laten we toasten op een gelukkig(er) en gezond(er) 2018!

Laten we toasten op een gelukkig(er) en gezond(er) 2018!

De laatste uren van 2017 zijn aangebroken, Als een stervend, uitgeblust mens wacht hij tot zijn taken worden overgenomen door een piepjong 2018. Voor veel mensen is 2017 een heel naar jaar geweest. Natuurlijk gaat er geen jaar voorbij zonder pijn en ziekte, maar het is opvallend hoeveel mensen er in 2017 werden geconfronteerd met ellende en verdriet. Ook onder u, beste lezers, waren er opmerkelijk veel ziekenhuisopnames en overlijdens in de directe omgeving. Allemaal nare en verdrietige dingen, die het jaar markeerden. Het is hoog tijd dat we een betere periode ingaan, hopende dat 2018 ons dat zal brengen.
Volgens de Chinese horoscoop is 2018 ook het Jaar van de Hond, valt u ook onder dit sterrenbeeld? Dan kunt u hier lezen wat u (mogelijk) te wachten staat.

Wij wensen u allemaal een gezond(er), gelukkig(er) en liefdevol 2018. Vier uw Oudjaar met iedereen die u lief is en op de manier die u het liefste hebt. Geniet en kijk hoopvol uit naar het nieuwe jaar, met nieuwe kansen en mogelijkheden.

LW

Facebook32
Facebook
Twitter
Visit Us