Laatste nieuws:
kunstenaars-gezocht-voor-open-kunst-atelierroute

Kunstenaars gezocht voor Open Kunst Atelierroute

Open Kunst Atelierroute (OKAR) is een initiatief van de cultuurraad en cultuurdienst en wordt om de drie jaar georganiseerd. Het doel van het project, dat startte in 1996, is het werk van kunstenaars uit Kalmthout onder de aandacht te brengen van het brede publiek. In 2017 vindt OKAR plaats op zaterdag 20 en zondag 21 mei.

Tijdens dat weekend kan je persoonlijk kennismaken met de verschillende kunstenaars in de werkomgeving waar hun creativiteit vorm krijgt. De kunstenaars tonen hoe zij tewerk gaan, welke technieken ze gebruiken en geven toelichting over hun drijfveer.

OKAR is er voor en door de deelnemende kunstenaars maar zeker ook voor de ontdekkende bezoeker. Een bezoek aan de deelnemers is een sociaal gebeuren en vergroot je kennis over kunst.

Ben je actief bezig met de beeldende kunst? Stel je dan vóór 30 november 2016 kandidaat. Zowel als amateurkunstenaar als professional kan je je kandidaat stellen. Het deelnameformulier download je op www.kalmthout.be/okar of haal je af bij de cultuurdienst in de chalet achter het gemeentehuis.

INFO:
cultuur@kalmthout.be, 03 620 22 66

Bron en foto: gemeente Kalmthout

JH

Facebook3
Facebook
Twitter
Visit Us