Laatste nieuws:
Kunst in het park tijdens Kruiswegkermis

Kunst in het park tijdens Kruiswegkermis

27 en 28 augustus vind je naast de kermis ook weer heel wat Wuustwezelse kunst aan het Gemeentepark van Wuustwezel. De 15de editie van de kunsttentoonstelling is met zijn gevarieerd programma zeker een bezoekje waard!

Groepstentoonstelling
Op zondag 27 augustus van 13 uur tot 21 uur en maandag 28 augustus van 15 uur tot 21 uur kan je terecht in GC Blommaert voor de jaarlijkse groepstentoonstelling. Verschillende Wuustwezelse kunstenaars tonen één van hun kunstwerken, verschillende kunstvormen komen aan bod. Loop zeker eens binnen en breng je stem uit op jouw favoriete kunstwerk!

Kunst in het park
Op zondag 27 augustus tussen 13 uur en 17 uur installeren een aantal kunstenaars zich in het Gemeentepark met een penseel, een doek… Snuister wat rond en waan je op Montmartre!

Voor de kinderen
Op zondag 27 augustus om 14 uur wordt er een gratis creaworkshop georganiseerd voor kinderen. Creatieve vingertjes zullen zich kunnen uitleven in het Gemeentepark.
Gedurende de hele namiddag kan je ook deelnemen aan een speciale geurzoektocht naar de schat van Vlieg. Vergeet je speurneus en zeker je spaarkaart niet!

Meer info
Cultuurdienst – 03 690 46 26 – cultuur@wuustwezel.be

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

JH

Facebook3
Facebook
Twitter
Visit Us