KSV Wildert - spandoek 1

KSV Wildert kondigt grootse plannen aan tijdens jaarlijkse familiedag!

Als u langs de Steenovenstraat rijdt zal het spandoek u niet ontgaan zijn. Afgelopen zaterdag tijdens de familiedag heeft KSV Wildert dan ook hun nieuwe plannen kenbaar gemaakt.

De familiedag was wederom een voltreffer met maar liefst 360 inschrijvingen. Een hoop gezelligheid, spel en sfeer zorgden voor een mooie afsluiter van het voetbalseizoen voor zowel spelers, begeleiders, ouders, vrijwilligers en sponsors.

KSV Wildert - springkastelen

Nieuw voetbalterrein

Terwijl de spelers aftellen naar de start van het nieuwe voetbalseizoen, werken de verschillende werkgroepen met veel enthousiasme door aan tal van verbeteringen. Een compleet nieuw voetbalterrein aan de voorzijde van het complex dat door de spelertjes zelf kenbaar gemaakt werd via het aanwezige spandoek.

KSV Wildert - spandoek 2

Kunstgrasmat

Ook het plaatsen van verlichting op het A-terrein in de loop van volgend seizoen en hopelijk het realiseren van een kunstgrasmat op het B-terrein zitten dan ook volop in de planning. Op deze manier kunnen ze enerzijds de sterk verouderde en totaal versleten infrastructuur in het centrum van Wildert verlaten en zich verder profileren als een duurzame, energiebewuste, maar vooral kwalitatief aanvaardbare vereniging waar iedereen zich kan thuis voelen.

KSV Wildert - terras

Volop in beweging

KSV Wildert is dus volop in beweging! Voor de sponsors is het nieuwe voetbalterrein goed zichtbaar vanuit de Steenovenstraat. Ideaal dus voor extra publiciteit en ondertussen de plaatselijke voetbalvereniging te sponsoren. Twee vliegen in 1 klap. U kunt hiervoor contact opnemen met de sponsoring werkgroep van KSV Wildert via ksvwildertsponsoring@telenet.be

KB

Facebook286
Twitter
Follow Me
Tweet