Laatste nieuws:
KSA Heidebloempje viert 125-jarig bestaan

KSA Heidebloempje viert 125-jarig bestaan!

Jeugdbeweging KSA Heidebloempje Essen bestaat 125 jaar en dat gaat gevierd worden!

Allerlei activiteiten

KSA Heidebloempje heeft 90 tot 100 leden in de leeftijd van zes tot zestien jaar. De leeftijden van de leiding groep is vanaf 17 jaar tot zo lang ze willen. Elke zaterdag van 14:00 tot 17:00 komen de jongens en meisjes samen op Jeugdheem Deken Verbist, achter de Oude Pastorij. Er zijn dan allerlei activiteiten, zoals knutselen, koken, zingen, sport, speurtocht, …

KSA Heidebloempje viert 125-jarig bestaan2

Gegarandeerd leuke dag

De Jeugdbeweging werd in 1897 opgericht en bestaat nu dus 125 jaar en dat wordt gevierd met een groot feest! Op zaterdag 7 mei wordt op het terrein een gezellige lentebar met klein podium gebouwd. Er zal een bandje spelen met achtergrondmuziek tijdens het eten en er worden diverse leuke nevenactiviteiten georganiseerd, zoals een kabelbaan, springkasteel, … zodat een leuke dag gegarandeerd is.

KSA Heidebloempje viert 125-jarig bestaan3

Gezellige KSA sfeer

’s Avonds worden er vuurkorven geplaatst, waar het genoeglijk toeven is in de gezellige KSA sfeer. Iedereen die ooit met KSA verbonden is geweest of zich ervoor heeft ingezet, wordt uitgenodigd om gezellig over vroeger en nu mee te komen praten. Er worden verschillende menu’s met pasta voorzien waar mensen zich voor kunnen inschrijven.

KSA Heidebloempje viert 125-jarig bestaan4

Iedereen welkom!

Vanaf 14:00 is iedereen welkom op het feest, dat rond 01:00 stilaan afgesloten zal worden. Tussen 14:00 en 17:00 kan je altijd een heerlijk frietje eten van de foodtruck. Tussen 17:00 en 20:00 serveren we heerlijke pastagerechten die terug te vinden zijn in dit formulier, waar je je meteen kunt inschrijven.

KSA Heidebloempje verheugt zich erop je te mogen verwelkomen!

ksaessen.be
Facebook

Foto’s: KSA Heidebloempje

NN

Facebook135
Twitter
Follow Me
Tweet