Laatste nieuws:
Koop voordelig planten voor woonbos en weekendzone

Koop voordelig planten voor woonbos en weekendzone

Je kan je eigendom groener maken aan een scherpe prijs en dat dankzij de bosrandactie van de Bosgroep Antwerpen specifiek voor de bewoners van de weekendzone en het woonbos.

Plantactie woonbos en weekendzone

Woon je in het woonbos of weekendzone Wildert of in de weekendzone Horendonk, dan is deze bosrandactie voor jou een uitgelezen kans! De gemeente start samen met de Bosgroep Antwerpen Noord vzw een bosrandactie om een meer en gevarieerder bos te realiseren.

Hier vind je de lijst van planten en bomen die je tegen een voordelige prijs kan bestellen. De gemeente en de Bosgroep voorzien een tussenkomst bij jouw aankoop.

Hoe bestellen?

Zorg ervoor dat je bestelling tegen donderdag 5 november aankomt bij de Bosgroep. Bestellen doe je per mail via antwerpennoord@bosgroep.be of bel naar 03 355 09 40. De prijzen zijn exclusief 6% btw. Na je bestelling wordt een factuur gestuurd, want de bestelling is pas definitief na betaling van de overschrijving.

Wanneer afhalen

Op zaterdag 17 november tussen 09:00 en 10:30 uur kan je alle bospakketten afhalen in de gemeenteloods, naast de Heuvelhal. Neem lege vuilniszakken mee om uitdroging van de wortels te voorkomen bij vervoer.

Bron: gemeente Essen
Foto: Pixabay

Facebook15
Facebook
Twitter
Visit Us