Laatste nieuws:
Koop vlinderlokkende planten via Toerisme Kalmthout

Koop vlinderlokkende planten via Toerisme Kalmthout

Vorig jaar lanceerde Toerisme Kalmthout het vlinderproject, ter ere van het 20-jarig bestaan van de vereniging. Om meer vlinders naar Kalmthout te lokken, kreeg iedereen in het magazine Tussen Hei en Maatjes een pakje zaad van vlinderlokkende bloemen. Ook dit jaar wil Toerisme Kalmthout opnieuw vlinders naar je tuin lokken met een aanbod aan vlinderplantjes.

Je kan een selectie van zes vlinderplanten bestellen. Toerisme Kalmthout neemt een deel van de aankoopkosten op zich. Het pakket van zes vlinderplanten bestaat uit:
• Hemelsleutel (Sedum)
• Zomeraster (Kalimeris incisa ‘Blue Star’)
• Zonnehoed (Rudbeckia fulgida ‘Goldsturm’)
• Rode zonnehoed (Echinacea purpurea)
• Kattestaart (Lythrum salicaria)
• IJzerhard (Verbena officinalis)

De planten zijn 50 cm tot 1 meter groot en ze staan het liefst in de zon, op een oppervlakte van ongeveer 1 tot 2m². Ze bloeien, naargelang de soort, van juni tot oktober. Je geniet dus bijna een half jaar van die vlinderlokkers. Planten kan vanaf half april tot half mei.

Toerisme Kalmthout biedt die zes planten aan voor een aantrekkelijke prijs van 12 euro (winkelwaarde ca. 20 euro). Leden van Toerisme Kalmthout krijgen 2 euro korting.

Bestellen doe je via info@vvvkalmthout.be ten laatste op 31 maart 2018. De plantjes kan je afhalen tijdens de wekelijkse markt op het marktplein op zaterdag 7 april 2018 tussen 9 en 12 uur.

INFO: info@vvvkalmthout.be

Facebook7
Facebook
Google+
Twitter
Visit Us