Laatste nieuws:
Kom zot doen op 4 ffe zot!

Kom zot doen op 4 ffe zot!

Dit jaar deed cv den Heikant na 22 jaar voor de eerste keer mee met de carnavalsstoet in de B-klasse en de plaatbezichtiging. Volgend jaar gaat de vereniging voor het serieuze werk en de bouw van de eerste A wagen is van start gegaan.

Kom zot doen op 4 ffe zot!

Sluimerende vereniging

22 jaar lang was cv den Heikant een sluimerende vereniging, tot Silvio Van Oevelen en Kris Dingemans die vorig jaar nieuw leven inbliezen. Ze deden het meteen goed en bij de plaatbezichtiging eindigden ze op de tweede plaats. Met de aanstelling van Kris Dingemans bij de Raad van Elf was het plaatje rond. De bouw van de wagen voor de Grootste Stoet van volgend jaar is in volle gang en om de kosten te dekken wordt er een week voor het openingsbal een feestavond georganiseerd: 4 ff zot!

Swingende avond

“Het wordt een toffe avond waarbij de d.j.’s van de Heikant alles uit de kast halen om er een swingende avond van te maken met veel Nederlandse muziek, die best tot in de kleine uurtjes door mag gaan.” vertelt Silvio, “We vinden het super als mensen zich verkleden, maar het gaat vooral om de gezelligheid en de sfeer. Voor de origineelste outfit liggen 10 ‘zuipbonnen’ klaar. Onze fuif is precies een week voor het openingsbal en dus de perfecte opwarming daarvoor!”

Kom ook gezellig feesten en dansen en neem hiermee een voorproefje op het komende carnaval. 4 ff zot wordt gehouden in de onlangs prachtig gerenoveerde feestzaal op de Heikant.

Waar: Heikantstraat 138, Essen
Wanneer: zaterdag 4 november vanaf 20:00
Inkom: gratis

Voor meer informatie kun je terecht bij Silvio Van Oevelen, 048.663.5277

Wil je lid worden van deze toffe vereniging, stuur dan even een mailtje naar cvdenheikant@gmail.com of meld je aan via de facebookpagina van cv den Heikant.

LW

Facebook18
Facebook
Twitter
Visit Us