Laatste nieuws:
4 dagen genieten bij de 51ste Oogstfeesten! - Wildert-Essen - Noordernieuws.be 2019

Kom 4 dagen genieten bij de 51ste Oogstfeesten!

De Oogstfeesten staan voor de deur, van 8 tot en met 11 augustus kun je weer genieten van dit geweldige evenement!

Aftrap met tradionele quiz

Zoals elk jaar is domderdag de aftrap met de quiz, waar je prachtige prijzen mee kunt winnen. Je kunt je hier nog steeds voor opgeven via kljwildert@gmail.com Na dit feestelijke begin is er dagelijks een variëteit aan activiteiten. De KLJ blijft een jeugdbeweging, dus ook de jeugd neemt een belangrijke plaats in bij dit evenement. Ze zijn van harte welkom op de kindernamiddag, waarbij een prachtige speeltuin rond de tent wordt opgesteld.

Kom 4 dagen genieten bij de 51ste Oogstfeesten!.j

Je kan je nog opgeven!

Het grote feest dat zaterdag om 20:00 begint heeft een geweldige line-up van de bekende DJ’s: DJ SEP, DJ Double U en nog diverse anderen. En laten we vooral de verkiezingen van de Oogstprins en Oogstprinses niet vergeten. Wil je je opgeven voor de verkiezing van Oogstprins en ben je minimaal 18 en maximaal 30 jaar? Stuur dan je gegevens naar kljwildert@gmail.com Dit kan tot en met 8 augustus. Oogstprinsessen kunnen zich opgeven tot en met 10 augustus.

Kom 4 dagen genieten bij de 51ste Oogstfeesten!4

Afsluiting Oogstfeesten

De legendarische Ouwzakkenfuif sluit dit geweldige evenement af met, onder andere, een optreden van Belle Perez. Ook DJ Team Wol is van de partij, maar het is helaas ook de laatste keer dat DJ Team Wol op de Oogstfeesten zal optreden.

Kom 4 dagen genieten bij de 51ste Oogstfeesten!3

Onmisbare hulp

De Oogstfeesten zijn een begrip in Essen en de omgeving, maar zouden nooit gerealiseerd kunnen worden zonder de hulp van leden, ouders, oud-leden en sponsors. De organisatie is dankbaar voor en blij met deze geweldige ondersteuning en dankt iedereen voor zijn of haar inzet!

Foto: Ruben Van den Bergh

LW

Facebook63
Twitter
Follow Me
Tweet