Laatste nieuws:
KLJ Hoek organiseert 22ste Waaifeesten! - Noordernieuws.be 2018

KLJ Hoek organiseert 22ste Waaifeesten!

De Waaifeesten zijn een begrip in de omgeving en op 17, 18 en 19 augustus is het de 22ste keer dat dit geweldige evenement plaatsvindt. Er komt weer een heel gevarieerd programma langs, waar iedereen zijn hart kan ophalen.

Deel van de opbrengst Waaifeesten voor nieuw lokaal

Maar plezier is niet het enige doel van de Waaifeesten. Al sinds jaar en dag wordt de opbrengst in tweeën gedeeld. Een deel voor de werking van KLJ Hoek en het andere deel voor het nieuwe lokaal dat er ooit zou gaan komen. “Door deze vooruitziende blik heeft de KLJ al een groot deel van het, inmiddels nieuwe, pand kunnen bekostigen.” vertelt Jessie Broos, een van de leden van de leiding, “Ook met andere activiteiten werd hier geld voor ingezameld.”

Jessie Broos in de deuropening van het nieuwe lokaal van KLJ Hoek
Baksteenactie

“Toen bekend werd waar het nieuwe lokaal gebouwd ging worden, werd er een baksteenactie georganiseerd. Op weekend met onze Deugnieten (leden van 6 – 10 jaar) hebben we bakstenen beschilderd. Die beschilderde bakstenen hebben we voor €50,- per stuk verkocht. We hebben het enorme geluk dat de bewoners van Hoek heel betrokken zijn bij ons en ons altijd steunen. Daarom hebben we veel stenen kunnen verkopen en die opbrengst was 100% voor het nieuwe lokaal.”

29 september feestelijke opening

“Begin dit jaar zijn we met de bouw begonnen. We hebben een bouwcomité en iedere zaterdag vanaf 08:00 wordt er aan het nieuwe lokaal gewerkt door ouders, leden van het comité, leiding en sympathisanten uit het dorp. In dat halve jaar is er ontzettend veel gebeurd en de planning is dat het in september klaar is. 29 september is de feestelijke opening. Het grootste deel van de opbrengst van de Waaifeesten van komend weekend gaat naar het pand.”

Prijs voor best consumerende ploeg

“We beginnen vrijdag om 20:00 met een quiz waar 35 ploegen met gemiddeld 8 mensen per ploeg aan meedoen. Tijdens de pauze is er een tombola met prachtige prijzen. Je kan je nog inschrijven tot woensdag 15 augustus via klj.hoek@live.be Per ploeg kost dat € 15,- euro. Bovendien is er ook een prijs voor de best consumerende ploeg!”

Swingende avond

“Zaterdag begint de fuif om 21:00 met Happy Hour, met 2 drankjes voor de prijs van 1. Er zullen diverse artiesten optreden, zoals It All Started in The Nineties, PartyfrieX, DJ Mitch en DJ Jan Deckers.”

Waaiproeven

“Zondag zijn de Waaiproeven, dat zijn spectaculaire volksspelen en de meeste proeven worden in een groot zwembad gehouden. Diezelfde ploegen voeren vanaf 17:30 een payback-act op en aansluitend is de fuif met DJ Jan Deckers.”

Voor meer informatie kun je op facebook terecht.

LW

Foto’s KLJ Hoek en Noordernieuws.be

Facebook16
Facebook
Twitter
Visit Us