Laatste nieuws:
Kleuterschool WIGO kan maandag openen

Kleuterschool WIGO kan maandag openen

Op vrijdag 19 februari werden alle kleuters en personeelsleden van gemeentelijke basisschool WIGO getest op COVID-19 na enkele positieve gevallen.

Zeventien kinderen – van de 140 kleuters in totaal – een leerkracht en een verzorgster testten positief met de Britse variant van het coronavirus. De kinderen die een negatief resultaat hadden, kunnen maandag wel terug naar school.

Eén klas moet thuisblijven

Het derde kleuterklasje moet helaas thuisblijven wegens organisatorische redenen. De klasleerkracht is niet beschikbaar en er zijn geen vervangers voorhanden. Wegens overmacht moet de school daarom deze klas gesloten houden. De kleuters over andere klassen verspreiden kan uiteraard niet, omdat we de bubbels zo weinig mogelijk willen mengen. De school probeert wel spoedig een vervanger te vinden.

De school zal maandag dus wel openen, maar met een verhoogde waakzaamheid. Dat betekent dus spelen in klasbubbels en met de jongsten wordt er terug in de klas gegeten. Ten slotte hopen we dat niemand te ziek wordt en dat kleuters en leerkrachten spoedig gezond terug naar school kunnen gaan.

Meer info?

Directie WIGO: directeur Dirk Beyers – directie@wigo.be – 03 667 57 63

Bron en foto: gemeente Essen

Facebook63
Facebook
Twitter