Laatste nieuws:
Kinderuniversiteit op 18 maart

Kinderuniversiteit op 18 maart

Kom op zondag 18 maart naar de Kinderuniversiteit aan de universiteit Antwerpen en maak op een speelse manier kennis met de wondere wereld van de wetenschappen. Kinderen van 8 tot 14 jaar kunnen zich uitleven met verrassende wetenschappelijke experimenten en boeiende workshops.

Onder begeleiding van echte professoren en onderzoekers krijg je de kans om kleine experimenten en proefjes uit te voeren en spectaculaire demonstraties te volgen. Zo wordt er gegoocheld met wiskunde, mag je DNA uit een kiwi halen en kan je zelf zalfjes bereiden. In de Quiz-o-polis show proberen kinderen te voorspellen hoe een experiment zal aflopen.

Met 92 workshops, 10 doorlopende activiteiten, 100 professoren en meer dan 1000 kinderen belooft de Kinderuniversiteit 2018 een spetterende editie te worden.

Inschrijven
Alle activiteiten zijn gratis, maar voor sommige workshops moet je wel vooraf inschrijven. Dat kan vanaf 24 februari 2018. Een volledig overzicht van het programma vind je op www.uantwerpen.be/kinderuniversiteit.

De Kinderuniversiteit vindt plaats op zondag 18 maart van 11.00 tot 17.00 uur in het Agora-Gebouw van de Stadscampus Universiteit Antwerpen (hoek Vekestraat en Grote Kauwenberg 2, 2000 Antwerpen).

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

JV

Facebook10
Facebook
Google+
Twitter
Visit Us

Lees meer:

Wildertse kermis blijft een geweldig evenement!

Wildertse kermis blijft een geweldig evenement!

Gisteren, zondag 21 oktober, was de opening van de Wildertse kermis. Als het over de …

Japans fotomodel exposeert met Jorg Van Daele-

Japans fotomodel exposeert met Jorg Van Daele

Voor de eerste keer kan u in New Jorg Gallery, de galerij van de Kalmthoutse …

Veel deelnemers herfstwandeling Canina

Veel deelnemers herfstwandeling Canina

Het was zondag weer druk bij Canina. Veel hondenliefhebbers namen deel aan de Herfstwandeling, of …