Laatste nieuws:
Kerstshoppen in Brasschaat2

Kerstshoppen in Brasschaat

Ben je op zoek naar leuke kerstcadeautjes? Kom dan in de weekends van 10 en 11 december en 17 en 18 december gezellig kerstshoppen in het bruisend winkelcentrum van Brasschaat en geniet tijdens het winkelen van sfeervolle muziek en leuke kerstanimatie.

Op zaterdag 10 december is er van 13 tot 17 uur straatanimatie en zijn er smoutebollen voor iedereen in winkelzone Centrum. Op zondag 11 december van 12 tot 18 uur kan je de kerstmarkt bezoeken in zaal Ons Middelheem aan de Bredabaan. Je kan er ook meteen deelnemen aan een gratis reuze tombola. Je download vooraf een formulier van de website van de gemeente Brasschaat https://www.brasschaat.be/sites/default/files/content/documenten/tijdelijk/Flyer_verso_bleed_A6.jpg en steekt het in de brievenbus op de kerstmarkt. In ruil krijg je gratis een gluhwein of warme chocomelk. Buiten op de Bredabaan (winkelzone Centrum) is er tussen 13 en 17 uur straatanimatie en zijn er smoutebollen voor iedereen.

Kerstshoppen in Brasschaat

Tijdens het laatste shoppingsweekend voor Kerstmis bezoekt de kerstman op zaterdag 17 december de winkelzone Mariaburg en daarna Patio Donk, Maria-ter-Heide en Kaart. Tussen 13 en 17 uur brengen straatmuzikanten sfeer in de winkelzone Centrum en zijn er volop smoutebollen. Op zondag 18 december bezoekt de kerstman tussen 13 en 17 uur de Bredabaan (winkelzone
Centrum) en is er doorlopend straatanimatie en worden de laatste smoutebollen gebakken.

Meer info op www.brasschaat.be/kerstshoppen

MLH

Afbeelding: flyer gemeente Brasschaat

Facebook8
Twitter
Follow Me
Tweet