Laatste nieuws:

Kerstnightrun in park van Brasschaat

Op tweede kerstdag, maandag 26 december, vindt de tweede Brasschaatse ‘nightrun’ plaats, deze keer in kerstthema. Deze recreatieve loop- en wandeltocht start om 19 uur op de atletiekpiste in het Louis De Winter stadion en passeert door enkele gebouwen en langs enkele unieke locaties in het gemeentepark. Onderweg worden er animaties, lichteffecten en muziekpunten voorzien.

“De tocht is zo’n 7 km lang en is een ideale uitstap met de familie en vrienden. Gewoon genieten van bewegen, in de ruimste zin van het woord is onze boodschap” aldus Adinda Van Gerven, schepen van sport. “Vorig jaar brachten we bij de Halloween editie meteen veel sportievelingen op de been. Op tweede kerstdag lijkt het ons ook een ideaal moment om na de feestdagen de benen eens te strekken. Dit is een recreatief evenement, waarbij zowel lopen, als wandelen kunnen, met de hond aan de leiband, met de buggy, eigenlijk is het allemaal haalbaar. Elke deelnemer krijgt een kerstmuts cadeau bij de start, zodat we allemaal wat in kerstsfeer zijn” aldus Adinda Van Gerven, schepen van sport.

Om 19.00 uur start van de 7 km run aan het Louis De Winterstadion; om 19.10 uur van 7 km walk (vast startmoment ook voor wandelaars). Deelnemen kost € 12 bij voorinschrijven via de website (€ 5 voor kinderen tot en met 12 jaar). Op de dag van het evenement betaal je € 15.

Wat is er inbegrepen in het inschrijvingsgeld?
  • Loopplezier op unieke omloop met bezienswaardigheden (by night)
  • Muziek- en lichteffecten op het parcours
  • Verschillende animaties langs het parcours
  • Bewaakte bewaarplaats voor sporttassen
  • Live DJ-sets
  • Ongevallenverzekering
  • Kleine bevoorrading onderweg

Alle info op www.nightrunbrasschaat.be

MLH

Foto: © Maspoe

Facebook6
Twitter
Follow Me
Tweet
Q8 Tempo Oil - Essen - Goedkoopst tanken in Essen