Laatste nieuws:
Kerstmarkt op nieuwe locatie

Kerstmarkt op nieuwe locatie

Op zondag 23 december worden de Theo Verellenlaan en enkele aanpalende straten verkeersvrij gemaakt voor een grootse kerstmarkt. De kerstmarkt schuift dit jaar op richting de kerk in de Theo Verellenlaan. Zo zijn alle standen dichter bij elkaar te vinden voor nog meer gezelligheid.

Ondernemers, handelaars en verenigingen stellen er van 13 tot 19 uur hun activiteiten voor. Meer dan 60 standhouders bundelen hun krachten om een groot en gevarieerd aanbod aan te bieden. Er worden demonstraties, kinderanimatie en zoveel meer voorzien. De kerstman komt in de namiddag ook nog even langs.

Muzikale optredens

In de kerk geniet je van muziekoptredens van Turf, Jessie & Sam, de koren van Braken en David Piedfort (combo muziekschool). Daarnaast is er een groter aanbod kinderanimatie in ‘t Schoolhuis met onder andere een springkasteel, air brush-tattoos en verschillende spelletjes.

Mutsen For Life

Voor acht euro kan je een ‘Wezel Wintert’ muts kopen. Je bent er niet alleen warm mee ingeduffeld, maar je steunt er ook het goede doel mee. Via de Studio Brussel-actie Music For Life, gaat de opbrengst van onze ‘Wezel Wintert’ mutsen integraal naar Berrefonds vzw.

Santa Run For Life

Ho ho ho, de kerstmannen rennen door de straten! In samenwerking met atletiekclub GAV wordt er een Santa Run for Life georganiseerd. Je kan deelnemen aan twee afstanden, 5 km (12+) of 1 km voor kinderen tot 12 jaar. Inschrijven hiervoor kan via de website van gemeente Wuustwezel. De opbrengst van deze Santa Run gaat integraal naar Music for Life.

En net zoals de vorige jaren kan je via een vrije gift een plaatje aanvragen bij onze DJ of één van onze heerlijke For Life dessertjes kopen.

Meer info

Dienst economie – 03 690 46 13 – economie@wuustwezel.be

Bron: gemeente Wuustwezel
Foto: Pixabay

Facebook31
Facebook
Twitter
Visit Us