Kerstkaartenactie groot succes

Kerstkaartenactie groot succes

De Kalmthoutse Denise Toebak deed een tijd geleden een warme oproep om kerstkaarten met een boodschap erop aan te leveren. Die kaarten wilde ze bezorgen aan eenzame mensen of mensen die een fijne boodschap als steun kunnen gebruiken. Haar initiatief werd een succs!

Ook van omliggende gemeenten

Denise: “Wat een prachtige kerstkaarten zijn er ingeleverd, een deel ook met een persoonlijke boodschap. Ook de jongsten deden mee met hele creatieve werkjes. De inleverbussen zaten altijd goed vol en er werden zelfs kaarten ingeleverd door inwoners van omliggende gemeenten, wat ik fantastisch vind.”

1067 kaarten

“De opkomst was erg groot”, gaat Denise verder. “Er zijn maar liefst 1067 kaarten ingeleverd. Ze hebben allemaal een mooie bestemming gekregen. Naast de adressen van inwoners die ik doorgemaild kreeg, konden we ook oudere mensen en mensen met een beperking in Kalmthoutse organisaties blij maken.”

Hartverwarmende en enthousiaste reacties

“Ik heb hartverwarmende en enthousiaste reacties gekregen en zou de inwoners ook graag willen bedanken voor hun geweldige inzet om samen voor veel lichtpuntjes te zorgen”, besluit de initiatiefnemer.

De gemeente Kalmthout bedankt alle mensen die een kaart aanleverden én Denise in het bijzonder voor haar prachtig en hartverwarmend initiatief!

Bron en foto: gemeente Kalmthout

Facebook24
Twitter
Follow Me
Tweet