Kerstkaarten tegen eenzaamheid

Kerstkaarten tegen eenzaamheid

Iedereen verdient een lichtpuntje, zeker met kerst. Voor wie lichtpuntjes al minder gewoon zijn, lijken die tijdens de kerstdagen verder weg dan ooit. Voor die mensen wil de Kalmthoutse Denise Toebak graag iets moois doen. Daarom organiseert zij net als vorig jaar een kerstkaartenactie. Doe jij ook mee?

Warme oproep

Een kaartje van een onbekende kan veel betekenen. Het laat zien dat iemand aan je denkt en zorgt voor een glimlach. Denise doet een warme oproep aan iedereen om mee te helpen met het inzamelen van kerstkaarten. Want hoe geweldig zou het zijn om zoveel mogelijk eenzame mensen te kunnen opvrolijken met lieve, grappige en mooie kerstkaarten? Zelfgemaakt of niet, ze zijn allemaal welkom!

Inleverbus

Deponeer je kerstkaarten voor woensdag 21 december in de inleverbus aan het onthaal van het gemeentehuis of in dienstencentrum De Groten Uitleg. Een postzegel en adres zijn niet nodig. Denise zorgt ervoor dat ze terecht komen bij mensen die wat extra aandacht nodig hebben deze kerst.

Lichtpuntje

Ken jij iemand in Kalmthout – jong of oud, klein of groot, alleen of als gezin – die een lichtpuntje nodig heeft deze kerst? Laat het weten via kerstkaartenactie.kalmthout@gmail.com. Zo zorgen we voor elkaar!

Bron: gemeente Kalmthout
Foto: Pixabay

Facebook31
Twitter
Follow Me
Tweet
Nelen R - Timmerwerken - Dakwerken