Laatste nieuws:
Ken jij het G-platform van Essen al

Ken jij het G-platform van Essen al?

Ben je op zoek naar een activiteit die toegankelijk is voor of rekening houdt met mensen met een beperking? Zoek je een G-sport of wil je weten wat het G-aanbod is in Essen? Dan moet je op het G-platform zijn op de gemeentelijke website.

Klik hier om het G-platform te bezoeken

Alles in één handig overzicht

Het G-platform is een webpagina waar mensen met een beperking allerlei activiteiten, sporten, zorginstellingen en verenigingen uit Essen en de nabije omgeving vinden.

Wist je dat de speelpleinen rekening houdt met kinderen met een beperking? Dat er talloze sportclubs zijn met een G-werking? Dat Essen meerdere G-zorginstellingen telt en dat er op creatief vlak heel wat te doen is voor mensen met een beperking?

Maak het G-platform kenbaar

Ken je iemand met een mentale of fysieke beperking? Ken je iemand die voor deze doelgroep iets organiseert? Of ken je een club, vereniging of instantie in Essen of in de buurt van Essen, verwijs hen dan naar het G-platform.

Wil je zelf een G-activiteit kenbaar maken, neem dan contact op met de communicatiedienst via 03 670 01 46 of info@essen.be.

Wil je een activiteit begeleiden, begeleider zijn bij de speelpleinen of bij de Dag van het Buitengewone Kind? Surf dan zeker naar ons vrijwilligersloket.

Bron: gemeente Essen
Foto: Pixabay

Facebook49
Facebook
Twitter
Visit Us