Laatste nieuws:
Katy Too - Zangeres uit Kalmthout - Sunset Sundown

Katy Too zingt over de schoonheid en kracht van de Kalmthoutse Heide

De Kalmthoutse singer-songwriter ‘Katy Too’ brengt begin 2022 haar derde studioalbum ‘Fortysomething’ uit. Als voorbode van haar plaat stelt ze alvast een eerste single voor: ‘Sunset Sundown’, geschreven tijdens een avondwandeling op de prachtige Kalmthoutse Heide.

Leen De Haes

Achter Katy Too zit de stem van Leen De Haes. Ze groeide op met platen uit de sixties en seventies zoals The Beatles, Bruce Springsteen, The Mamas and the Papas, Dolly Parton. En dat hoor je in haar songs: flarden van poprock, folk, country en singer-song.
Ooit stond ze als Bint in de finale van Humo’s RockRally en daarna leverde ze twee albums af: ‘Quest For Honey’ (2012), een puik debuut en vier jaar later volgde ‘Nine Lives’, geproducet door Wigbert Van Lierde en goed onthaald door pers en radio.
De single ‘Sunset Sundown’ is een voorsmaakje van de derde plaat ‘Fortysomething’, een persoonlijk album waarin Katy Too je meeneemt in haar wereld als veertiger.

Sunset Sundown

De song gaat over de kracht en de schoonheid van de Kalmthoutse Heide bij zonsondergang. Zo wandel je in ‘Sunset Sundown’ mee door de Kalmthoutse Heide: rust zoeken en vinden in de schoonheid en kracht van de natuur.
Een preview van ‘Sunset Sundown’ kan je hier beluisteren en downloaden

Meer info:
Katy Too op facebook
Website: www.katytoo.be
Promo: annemie@kardini.be