Kathleen Van der Vloedt in de prijzen met Honden Trimsalon Furfection - Essen - (c) Noordernieuws.be - HDB_3246

Kathleen Van der Vloedt scoort wederom hoog bij internationale trimwedstrijd!

De International Competitive Groomers Association in Canada schreven een nieuwe online trimwedstrijd uit. En net als bij de trimwedstrijd van februari, eindigde Kathleen Van der Vloedt van FurFection weer op hoog niveau.

Nieuwe wedstrijd

“Na de vorige editie kwam er weer een nieuwe wedstrijd bij de International Competitive Groomers Association in Canada”, vertelt Kathleen. “Het verschil was dat je pas kon deelnemen na betaling van inschrijvingsgeld, 25 Canadese Dollar per onderdeel. Ik heb deelgenomen met een hond die paste bij dat specifieke onderdeel.”

Kathleen Van der Vloedt scoort wederom hoog bij internationale trimwedstrijd!

Ik daag mezelf constant uit

“De honden zijn, zoals altijd, de honden van klanten die we zo mooi mogelijk proberen te trimmen. Telkens daag ik mezelf uit om beter te worden en die wedstrijden houden me scherp en perfectionistisch. Vandaar de naam van mijn trimsalon: FurFection. Fur is vacht en fractioneel van Perfection.“

Kathleen Van der Vloedt scoort wederom hoog bij internationale trimwedstrijd!2

Eerste en derde plaats

“Aan het onderdeel ‘De dubbele vacht of Double Coat’ nam ik deel met Pomeriaan Gucci en eindigde op een eerste plaats. Met de Schotse Terriër Amber nam ik deel aan het onderdeel ‘De Plukvacht of Handstripping’ en ben geëindigd op de derde plaats. Voor het onderdeel ‘Zuivere rassen om te knippen/pure breeds scissoring’ trimde ik de Barbet Nuït, maar ben met deze hond niet geplaatst. De deelnemers waren van over de hele wereld en er waren nog Belgische collega’s, die ook hoog geëindigd zijn. Dit maakt het leuk, omdat België goede trimmers heeft, die ook steeds proberen hun grenzen te verleggen!”

https://www.facebook.com/groups/OnlineGroomingClub/?ref=share

Foto’s: Kathleen Van der Vloedt, Noordernieuws.be

KVdV/NN

Facebook224
Facebook
Twitter