Laatste nieuws:
Kapelse jeugddienst zoekt monitoren

Kapelse jeugddienst zoekt monitoren

Tijdens de zomervakantie organiseert de jeugddienst van Kapellen weer een speelpleinwerking in de lokalen van het Atheneum Irishof, Kapelsestraat 33 Kapellen. Voor deze speelpleinen worden nog monitoren gezocht.

De activiteiten starten om 9.30 uur en eindigen om 16.00 uur. Er wordt gewerkt met drie leeftijdsgroepen: één met kinderen van 6 tot 8 jaar, één met kinderen van 9 tot 11 jaar en met de jongeren van 12 tot 15 jaar.

Wie minstens 16 jaar is (of 16 wordt in de loop van dit jaar) mag zich kandidaat stellen om de monitorenvacatures in te vullen. Je hoeft nog geen animatorcursus te hebben gevolgd. Je stuurt zo snel mogelijk een mailtje naar de jeugd- en cultuurdienst via jeugd@kapellen.be. In deze mail zet je volgende gegevens: je naam, adres, rekeningnummer, GSM-nummer en je rijksregisternummer.

Daarna word je uitgenodigd voor een kort kennismakingsgesprekje bij de Jeugd- en Cultuurdienst in de Oude Pastorij, Dorpsstraat 45 in Kapellen. Naar dat gesprek breng je een CV mee en je motivatie waarom je speelpleinen wil doen. In dit gesprek krijg je de nodige info over de werking, de activiteiten, ….

Heb je al een animatorencursus gedaan? Laat het dan zeker weten. Je kan daarvoor een financiële tussenkomst aanvragen en je kan je stage doen tijdens de Kapelse speelpleindagen.

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar jeugd@kapellen.be of bel tijdens kantooruren naar 03 660 67 50.
Ontdek alvast de werking van de Kapelse Jeugddienst online via www.facebook.com/jeugddienstkapellen

MLH

Foto: © MLH

MLH

Facebook4
Twitter
Follow Me
Tweet