Laatste nieuws:
Kapellenaars zingend de vakantie in

Kapellenaars zingend de vakantie in

De zomervakantie wordt dit jaar muzikaal afgetrapt op vrijdag 1 juli 2022 in het park van Kapellen. Voor de vijfde keer organiseert DBV Events, met de steun van het gemeentebestuur, ‘Kapellen Zingt’. Meezingen uit volle borst is zeker toegelaten. Mondkapjes en vervelende CST-checks zijn dit jaar uit den boze. De toegang tot het evenement is gratis.

Kapellenaars zingend de vakantie in3

Ook tijdens deze lustrumeditie is er weer plaats voor een kinderhappening in de namiddag en een avond-mee-brul-feest in het prachtige gemeentepark Beaulieu. Voor dit jubileumjaar wordt een spetterende show met verschillende live optredens van vedetten aangekondigd. “Openen doen we met een heus KidConcert vanaf 14 uur in een omgeving waar kinderen zich veilig en verantwoord naar hartenlust kunnen uitleven, zegt organisator Wim Versées. “Er is voldoende randanimatie en een heus springkastelendorp zorgt er voor dat niemand zich moet vervelen. Vanaf 16 uur worden de jongeren en gezinnen getrakteerd op een liveshow van jongerenband De Planken. Zij brengen rock- en popmuziek die iedereen meteen de dansvloer opjaagt.”

Kapellenaars zingend de vakantie in2

Het echte verjaardagsfeest start om 19.30 uur met De Meezingers. Deze liveband bestaat onder meer uit Koen Crucke, Axl Peleman en Stef Poelman. Zij warmen het publiek op voor de apotheose van Kapellen Zingt. Eerst de keel smeren aan één van de cateringstands en daarna meezingen met bekende songs, begeleid door een liveband en een pop-up-koor. Om de avond helemaal af te maken, geeft Laura Lynn een live optreden.

Iedereen die graag op het podium wil meezingen kan zich nog steeds aanmelden via info@kapellenzingt.be.

Foto’s: © Kapellen Zingt / DBV Events

MLH

Facebook27
Twitter
Follow Me
Tweet