Laatste nieuws:
Kapellen vrijwilligt

Kapellen vrijwilligt

Van 3 tot 11 maart loopt de Week van de Vrijwilliger. Geen beter moment dus voor een dubbele high five voor al onze vrijwilligers… én om de aftrap te geven van Kapellen Vrijwilligt!
Op zoek naar een zinvolle en leuke tijdsbesteding? Voortaan vind je alle vacatures voor vrijwilligers in Kapellen op 1 portaal.

Vrijwilligers zullen het beamen: je wereld groeit met vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk is inspirerend, versterkt je als mens en je draagt bij tot een warme samenleving. Je betekent iets voor je omgeving én beleeft er zelf plezier aan.

Maar ook het omgekeerde is waar: organisaties die met vrijwilligers werken, beseffen snel van welke onschatbare waarde hun inzet is.

In samenwerking met het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk is er nu ook het vrijwilligersportaal www.kapellenvrijwilligt.be opgestart. Zo kunnen vragers en aanbieders van vrijwilligerswerk elkaar makkelijker vinden op lokaal niveau.

Je vindt er vacatures voor vrijwilligers in (en om) onze gemeente. En je kan er als vereniging of organisatie ook vacatures ingeven.

Als gemeente en OCMW geven wij graag het goede voorbeeld: wij zijn momenteel op zoek naar vrijwilligers voor de Zomerschool Nederlands, voor de Speelbabbel, voor het leveren van maaltijden aan huis… alle info op www.kapellenvrijwilligt.be.

Bron en foto: gemeente Kapellen

Facebook3
Facebook
Twitter
Visit Us