Laatste nieuws:
Kapellen feest

Kapellen feest

Na enkele jaren onderbreking omwille van de Coronapandemie gaat op zaterdag 22 oktober 2022 opnieuw “Kapellen Feest – bal Dirk Van Mechelen” door. Iedereen is welkom op de feestavond van de Kapelse burgemeester in de gemeentelijke feestzaal Lux op het Marktplein vanaf 20.30 uur.

Dj Balt zal het publiek vanaf 21 uur opwarmen met zijn gekende dj-set. Om 23 uur brengt de liveband Funky D. uiterst dansbare covers van klassiekers uit rock- en popgeschiedenis. Nadien pikt DJ Balt de draad weer op tot sluitingstijd om 3 uur. Wie het even rustig aan wil doen, kan terecht in de loungebar in de foyer van zaal Lux, waar je kan genieten van een uitgebreid gin-aanbod.

begeleidingstehuis Home Philippe Speth

Traditioneel is de opbrengst van dit event bestemd voor het begeleidingstehuis Home Philippe Speth, Kapelsestraat 246 in Kapellen. Het home is een instelling voor sociaal verwaarloosde kinderen van de regio Antwerpen. In 2020 werd 15.000 euro uit de opbrengst van de editie 2019 van ‘Kapellen Feest’ overgemaakt aan het Home. Zo staat de teller door heen de jaren bijna op 470.000 euro.

Wie wil meefeesten kan kaarten in voorverkoop (5 euro) kopen in het Liberaal Centrum en Café Verli op de Hoevensebaan en in Café Roma op de Antwerpsesteenweg in Kapellen. Aan de kassa van zaal Lux betaal je op de avond van ‘Kapellen Feest’ 10 euro

MLH

Facebook19
Twitter
Follow Me
Tweet