Laatste nieuws:
kampioenenviering

Kampioenenviering

De sportraad van Wuustwezel organiseert, in samenwerking met het gemeentebestuur en de sportdienst, de jaarlijkse kampioenenviering. Deze viering zal plaatsvinden op vrijdag 3 februari 2017 in GC Kadans.
Deuren open: 19.30 uur, start viering: 20:00.

Op de kampioenenviering zullen de verdienstelijke individuele sporters of de sportploegen gelauwerd worden met een gouden, zilveren of bronzen sportmedaille of een “duim”.
Jubilerende sportverenigingen met een 25-, 50-, 75- of 100-jarig bestaan kunnen eveneens gelauwerd worden. Verenigingen krijgen op deze viering ook de kans om hun vrijwilligers (die al minstens 20 jaar actief zijn in de club) te laten huldigen. Dit hoeven niet perse trainers of bestuursleden te zijn, maar terreinverzorgers, jarenlange chauffeurs,… zijn uiteraard ook vrijwilligers!

Om zeker niemand te vergeten doen we een oproep aan de bevolking en de verenigingen om personen of groepen die het voorbije jaar een kampioenstitel behaalden of een buitengewone sportprestatie geleverd hebben, zich kenbaar te maken bij de gemeentelijke sportdienst. Kandidaturen kunnen online worden ingediend via http://www.wuustwezel.be/kampioenenviering-2016. De nodige documenten kunnen ook aangevraagd worden via de gemeentelijke sportdienst.
Kandidaturen moeten ingediend worden voor 5 januari 2017.

Meer info?
Sportdienst Wuustwezel, 03 690 46 28 of sport@wuustwezel.be.

Na de huldiging van de kandidaten wordt er door de gemeentelijke sportraad een receptie aangeboden.

Bron en foto: gemeente Kalmthout

JH

Facebook3
Facebook
Twitter
Visit Us