Laatste nieuws:
Kampioenenviering 2019

Kampioenenviering 2019

De sportraad van Wuustwezel organiseert, in samenwerking met het gemeentebestuur, de jaarlijkse kampioenenviering die zal plaatsvinden op vrijdag 25 januari 2019 in GC Kadans.

Op de kampioenenviering worden individuele sporters of sportploegen, die in het jaar 2018 een buitengewone sportprestatie geleverd hebben, gelauwerd. Zij worden beloond met een gouden, zilveren of bronzen sportmedaille of een “duim”. Jubilerende sportverenigingen met een 25-, 50-, 75- of 100-jarig bestaan kunnen eveneens gelauwerd worden. Verenigingen krijgen op deze viering ook de kans om hun vrijwilligers (die al minstens 20 jaar actief zijn in de club) te laten huldigen. Dit hoeven niet perse trainers of bestuursleden te zijn, maar terreinverzorgers, jarenlange chauffeurs, enzovoort zijn en uiteraard ook vrijwilligers! Na de huldiging van de kandidaten wordt er door de gemeentelijke sportraad een receptie aangeboden.

Om zeker niemand te vergeten doen we bij deze een oproep aan de bevolking en de verenigingen om personen of groepen, die het voorbije jaar een kampioenstitel behaalden of een buitengewone sportprestatie geleverd hebben, zich kenbaar te maken bij de gemeentelijke sportdienst. Kandidaturen kunnen online worden ingediend via http://www.wuustwezel.be/kampioenenviering-2018. De nodige documenten kunnen ook aangevraagd worden via de gemeentelijke sportdienst. Kandidaturen moeten ingediend worden voor 5 januari 2019.

Meer info? Sportdienst Wuustwezel, 03 690 46 29 of sportpromotie@wuustwezel.be.

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

Facebook6
Facebook
Twitter
Visit Us