Laatste nieuws:
kalmthoutse-sportkampioenen-sta-op

Kalmthoutse sportkampioenen: sta op!

De Kalmthoutse sportraad is op zoek naar sportbeoefenaars, kampioenen en/of personen die zich op een bijzondere manier voor de sport verdienstelijk hebben gemaakt. Het gaat over de periode tussen 15 januari 2016 en 15 januari 2017.

Ken jij zo’n sportman, sportvrouw of sportploeg? Bezorg de sportraad een voorstelling van de kandidaat met een gemotiveerde opgave van zijn of haar prestaties. De sportraad onderzoekt en beoordeelt de kandidaturen. De huldiging vindt plaats op vrijdag 27 januari 2017.

Tijdens die avond worden ook vrijwilligers in de sport gehuldigd. Iedereen die zich al ten minste 21 jaar actief inzet in de Kalmthoutse sportwereld, komt in aanmerking voor de gouden medaille van de Vlaamse Minister van Sport. Zit er in jouw vereniging zo iemand? Maak dan een brief met naam, adres, leeftijd en een korte beschrijving van het vrijwilligerswerk van die sportvrijwilliger. Bezorg kandidaturen uiterlijk op dinsdag 10 januari 2017 op de sportdienst (Gemeentelijk zwembad, Kapellensteenweg 90).

INFO:
sport@kalmthout.be, 03 666 95 02

Bron en foto: gemeente Kalmthout

kerstprijsvraag-2016-noordernieuws-be-rood-en-zilver-3b

JH

Facebook4
Facebook
Twitter
Visit Us