Laatste nieuws:

Kalmthoutse sportkampioenen: sta op!

De Kalmthoutse sportraad is op zoek naar sportbeoefenaars, kampioenen en/of personen die zich op een bijzondere manier voor de sport verdienstelijk hebben gemaakt. Het gaat over de periode tussen 15 januari 2018 en 15 januari 2019. Ken jij zo’n sportman, sportvrouw of sportploeg? Bezorg de sportraad een voorstelling van de kandidaat met een gemotiveerde opgave van zijn of haar prestaties. De sportraad onderzoekt en beoordeelt de kandidaturen. De huldiging vindt plaats op vrijdag 25 januari 2019.

Tijdens die avond worden ook vrijwilligers in de sport gehuldigd. Iedereen die zich al ten minste 21 jaar actief inzet in de Kalmthoutse sportwereld, komt in aanmerking voor de gouden medaille van de Vlaamse Minister van Sport. Zit er in jouw vereniging zo iemand? Maak dan een brief met naam, adres, leeftijd en een korte beschrijving van het vrijwilligerswerk van die sportvrijwilliger.

Bezorg kandidaturen voor beide huldigingen uiterlijk op dinsdag 15 januari 2019 op de sportdienst (gemeentelijk zwembad, Kapellensteenweg 90) of via sport@kalmthout.be.

INFO: sport@kalmthout.be, 03 666 95 02

Bron en foto: gemeente Kalmthout

Facebook9
Facebook
Twitter
Visit Us