Laatste nieuws:
kalmthoutse-bands-op-derde-easywood-music-festival
kalmthoutse-bands-op-derde-easywood-music-festival

Kalmthoutse bands op derde EasyWood Music Festival

Zes bands met een stevige Kalmthoutse link én twee DJ-duo’s die optreden in het centrum van de heidegemeente. Dat is het gratis Easywood Music Festival op zaterdag 17 september aan het Kerkeneind in Kalmthout.

De regen houdt hen én u niet tegen, want de organisatie plaatst een groot afdak. Het gedeelte tussen de Kapellensteenweg en het politiegebouw aan het Kerkeneind is volledig autovrij. Een vrachtwagen voor de KBC-bank doet dienst als podium.
Wie met de wagen komt, parkeert best in de omgeving van de kerk van Kalmthout-Centrum. Treinstation Kijkuit ligt op wandelafstand. Chiro Myin zorgt voor kinderanimatie op ’t pleintje aan de bibliotheek.

STEF EN MARGOT (16u-16u30)
Het jonge, muzikale duo Stef De Ruysscher en Margot Dehandschutter steken bekende nummers in een akoestisch kleedje.

FLIPPIN TUNES (17u-17u30)
De vier Kalmthoutse vrienden Jappe Govaerts (gitaar), Artur Gils (saxofoon), Jef Clissen (drums) en Janosh Verdonck (gitaar) brengen aanstekelijke deuntjes. Een erg muzikale, zomerse mix van blues, jazz en funk.

THIS WAY UP (18u-19u)
Sofie Vorsselmans (zang), Antoine de Bie (saxofoon/zang), Jan Meeus (drums), Elise Van Dyck (bas), Vincent Cattoor (piano) en Joren Van De Laar (gitaar) vormen samen de bonte bende van This Way Up. Waar ze komen, zorgen ze altijd voor sfeer met eigenzinnige covers van echte klassiekers.

Easywood Music Festival

GARBAGE DREAMS (19u30-20u30)
Wij vonden dat de halve finalist van Humo’s Rock Rally niet mocht ontbreken op Easywood. Garbage Dreams bestaat uit de Kalmthoutse twintigers Mathias Balemans (gitaar/zang), Mathijs Borms (bas), Jonah Boons (drummer) en hun maat uit Wuustwezel Nicolas D’Exelle (gitaar/zang). De vierkoppige band combineert sixties psychedelica met moderne indie rock en shoegaze.

PISTOL JEANS (21u-22u)
Deze drie Kalmthoutse muzikanten Henk Gotink (gitaar/zang), Wout Van Geenhoven (bas/zang) en Xavier Mariën (drums/zang) verdienden al hun sporen in verschillende bands, en vormen nu samen
The Pistol Jeans.

THE EGGS (22u30-23-30)
The Eggs organiseren Easywood mee. Ook deze editie treden ze als laatste liveband op. De Kalmthoutse rockcoverband is in verschillende bezettingen al meer dan 25 jaar bezig en trad al zowat
overal op in de Noorderkempen.

FOOLHOUSE (23u-02u)
Eén van de noodzakelijke ingrediënten voor een geslaagd feestje blijkt tegenwoordig Foolhouse! En dus komen de Kalmthoutse DJ’s Sean Hendrickx en Tom Tieperman ook na de live-optredens op
Easywood nog plaatjes draaien.

TRICERATOPS (02u-…)
Maarten Dockx en Robbe Wouters. Zij doen wat ze graag doen en dus zorgen zij voor een veelbelovende afterparty in
het zaaltje van café Zoeten Inval.

En dan zijn er ook nog…
CHIRO MYIN verzorgt de hele namiddag kinderanimatie op het pleintje aan de bibliotheek. Wie er deze zaterdag niet genoeg van krijgt, is vanaf zondag 18 september elke week welkom bij Chiro Myin, achter de post aan de Kapellensteenweg. (www.chiromyin.be)

HUIS VAN AUGUSTIJN komt langs met hun foodtruck. Ze beloven in hun Bistro op Wielen voor elk wat wils om de innerlijke mens te versterken.

WIN DRANKBONNEN VIA FACEBOOK
Wie het evenement Easywood Music Festival deelt op Facebook en onze pagina volgt – zo blijf je steeds op de hoogte van alle nieuws – maakt kans op twintig drankbonnen.

Grote foto: The Eggs op Easywood Music Festival 2015

JH

Facebook10
Facebook
Twitter
Visit Us