Laatste nieuws:
Kalmthouts verzekeringskantoor verloot 5 gezinsabonnementen voor de Antwerpse Zoo

Kalmthouts verzekeringskantoor verloot 5 gezinsabonnementen voor Antwerpse Zoo

Na het succes van vorig jaar pakt KBC Verzekeringen Kalmthout opnieuw uit met een opvallende winterse etalage. Nieuw dit jaar is dat tussen de kleurrijke winterse mini-taferelen letters zitten verstopt. Wie met die letters de juiste woordcombinatie vormt, maakt kans op een gezinsabonnement voor de Antwerpse Zoo. Ben je op zoek naar wat afleiding in de donkere dagen voor Kerstmis én in de vreemde tijden waar we nog altijd in leven? Dan moet je voor 6 januari zeker eens passeren langs het kantoor aan het Kerkeneind 4 in het centrum van Kalmthout.

Kalmthouts verzekeringskantoor verloot 5 gezinsabonnementen voor Antwerpse Zoo

Verwarmende glimlach

“Wij hopen dat de winterse mini-tafereeltjes die zich de komende weken afspelen in onze etalage voor een verwarmende glimlach zorgen bij de mensen die passeren”, zegt Rudi Van Oevelen, zaakvoerder van KBC Verzekeringen Kalmthout. “Als wij mensen helpen om tegenslagen te verwerken, zijn we ook vaak een lichtpuntje voor onze klanten. Dat willen we nu ook even zijn voor iedereen die hier passeert. We willen de mensen niet alleen verwonderen, maar wie goed kijkt, maakt ook nog kans op een mooie prijs.”

Kalmthouts verzekeringskantoor verloot 5 gezinsabonnementen voor Antwerpse Zoo2

Win een ZOO-abonnement

“Tussen de winterse mini-taferelen zitten letters verstopt, waar je mee moet puzzelen. Daarnaast moet je ook nog een ontsnapt diertje spotten in de etalage. Via het scannen van een QR-code op onze etalageraam, kan iedereen zijn of haar antwoord inzenden. Na 6 januari verloten wij onder alle juiste inzendingen 5 gezinsabonnementen voor de Zoo in Antwerpen. Kom dus nu een ontsnapt diertje zoeken en ga nadien gratis naar heel veel beestjes kijken in de dierentuin”, lacht Rudi Van Oevelen.

Kalmthouts verzekeringskantoor verloot 5 gezinsabonnementen voor Antwerpse Zoo3

Steeds nieuwe details

De winterse mini-taferelen in de etalage van KBC Verzekeringen Kalmthout zijn net als vorig jaar het werk van Christophe Van Hostauijen. Hij is één van de bezielers van de Grote Schijn, een klank- en lichtspektakel dat plaatsvindt in het Antwerpse Rivierenhof en dat ook in enkele Nederlandse steden te bewonderen valt. “Naast die grote projecten ben ik heel blij dat we ook dit mogen doen. Het is fantastisch om met mini-taferelen vaak grote bewondering op te wekken bij de mensen die passeren. Ik ben er zeker van dat wie meer dan één keer komt kijken steeds nieuwe details ontdekt”, besluit Christophe Van Hostauijen.

Kalmthouts verzekeringskantoor verloot 5 gezinsabonnementen voor Antwerpse Zoo4

Stijn by me

Facebook12
Twitter
Follow Me
Tweet