Laatste nieuws:
Kalmthout Goes...

Kalmthout Goes…

De mannen van Kalmthout Goes … (gekend van de vorige edities) zenden ook dit jaar weer de wedstrijden uit van onze Rode Duivels op het WK Voetbal te Qatar. Maar dit jaar is er meer.

Kalmhout Goes...2

Aangezien zij een supergrote beurstent plaatsen op het Marktplein van 32m bij 35m, mét houten vloer en verwarming, breien zij er ook nog twee extra evenementendagen aan vast.

Kalmhout Goes...3

Zaterdag 19/11 is er een mega-party met eerst lokale DJ’s, namelijk DJ Sep en DJ-Team Focking Nice, waarna de revelatie van deze zomer én BV’s Viktor Verhulst en Kobe Ilsen (Ilsen en Verhulst) het feest pas helemaal laten losbarsten. Afsluiten doen we met allround DJ Dimitri D’Anvers, alter ego van Dimitri Vantomme van Karaoke-bar Bonaparte in Antwerpen. Tevens organisator van de Gay Pride en studio-opwarmer voor o.a. The Voice, etc… Ervaringsdeskundige om met andere woorden een grote massa tot een hoogtepunt te brengen.

Kalmhout Goes...4

Op zaterdag 03/12 is er een middag- en avondevent. Vanaf 14:00 is het eerst aan de kids. Discobar Maxipret met Thomas Van Achteren, vroeger lid van de band Bandits en daarna jaren Ketnet-Wrapper. Hij warmt de kids alvast op voor dé Pop-prinses van het moment. Camille Dhont komt haar waanzinnige jaar afsluiten in Kalmthout, waar zij haar allerlaatste optreden van 2022 komt geven. Zaterdagavond tenslotte wordt een gigantisch dansfeest! DJ Wafels, lokale DJ en alias van Gert Pauwels, warmen op voor de mannen van Discobaar A Moeder, die geen introductie meer behoeven. Wees dus maar in vorm, want dansen is de norm!

Facebook9
Twitter
Follow Me
Tweet
Nelen R - Timmerwerken - Dakwerken