Laatste nieuws:
Jorg Van Daele organiseert een 3 in 1 symposium-
Jorg met de deelnemers van het symposium in Duitsland

Jorg Van Daele organiseert 3 in 1 symposium

Dat we midden in de coronaperikelen zitten, wil niet zeggen dat we niet kunnen genieten van kunst en cultuur. Daarom organiseert de bekende Kalmthoutse beeldhouwer Jorg Van Daele een 3 in 1 symposium.

Internationaal online beeldhouwerssymposium

Eerder dit jaar, in mei, organiseerde Jorg een internationaal online beeldhouwerssymposium. Dit werd een regelrecht succes met ruim tachtig inschrijvingen uit meer dan 32 verschillende landen. Reden om opnieuw een internationaal symposium te organiseren. De vorige keer ging het om de eer, deze keer is er een prijs van €500, – te winnen. De inschrijvingen lopen nog en mensen kunnen zich aanmelden tot en met 27 september, via info@aiesm.com. A.I.E.S.M. is samen met I.S.S.A. het overkoepelende orgaan, die het online symposium ondersteunt en de selectie zal maken uit de inschrijvingen.

Schilderijenexpositie

Een ander deel van het symposium bevat de schilderijen die gemaakt zijn gedurende zeven dagen in Bad Honnef am Rhein. De deelnemers hieraan waren Jorg Van Daele, Daniele Jauregui, Inma Fierro, Jesse Magee, Serhiy Savchenko, Sonia Toneu en Klemen Brun. Deze zijn van 4 tot en met 18 oktober, op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00-17:00 te bezichtigen in de schuur en in de galerij. Vanzelfsprekend met in achtneming van de corona maatregelen.

Jorg Van Daele organiseert een 3 in 1 symposium

Social Hope

Het derde deel is live te bezoeken op de parking van de galerij. Vier beeldhouwers, Carlos Lorenzo, Selena Frosini, Jesse Magee en Jorg Van Daele zullen daar beeldhouwen met als thema ‘Social Hope’. Jesse Magee zal een beeldhouwwerk uit ijzer maken. “Mensen hebben nood aan een sociale toekomst”, zegt Jorg. “Nood om weer een normaal sociaal leven op te bouwen. Waar het eerste internationale online beeldhouwerssymposium het thema ‘Social Distancing’ was, kijken we nu naar de toekomst.”
U kunt de kunstenaars aan het werk zien van 4 tot 11 oktober, 10:00 -17:00.

Waar: Spreeuwstraat 6, 2920 Kalmthout

www.newjorggallery.be
www.jorgvandaele.be

NN

Facebook237
Facebook
Twitter