Laatste nieuws:
Jorg Van Daele omwarmt de artiesten - Expositie uitverkoop kunstwerken - HDB_2815u70

Jorg Van Daele ‘Omwarmt’ de artiesten

De bekende Kalmthoutse kunstenaar Jorg Van Daele organiseert een overzichtsexpositie van vijf jaar exposeren in zijn New Jorg Gallery.

Unieke werken van over de hele wereld

Er zullen unieke werken te zien zijn van kunstenaars van over de hele wereld: Mongolië, China, Egypte, Frankrijk, … Jorg wil zijn collega-kunstenaars steunen in deze moeilijke tijd, waarin de internationale tentoonstellingen en symposia stilliggen. Daarom wordt deze expositie georganiseerd van 10 december tot en met 20 december, telkens op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00-17:00. Buiten de prachtige, internationale werken, zullen er ook kunstwerken te zien zijn van meer lokale kunstenaars, zoals Manu De Mey en Francis Borghys. Om de kunst voor iedereen bereikbaar te maken, zijn er kortingen van 10 tot 50%.

Jorg Van Daele ‘Omwarmt’ de artiesten2

Op een andere dag komen? Maak een afspraak

“De afgelopen tentoonstellingen werden heel goed bezocht”, vertelt Jorg. “Iedereen hield zich prima aan de coronamaatregelen en de sfeer was uitstekend. Om te voorkomen dat het op de zondagen mogelijk te druk zou zijn, is het een goede optie om op de andere dagen langs te komen. Maar willen mensen liever op een ander tijdstip komen, dan kan daar een afspraak voor worden gemaakt. Zo kan iedereen ontspannen rondkijken en een heel origineel Kerstcadeau kopen, voor zichzelf of voor een ander.”

Jorg Van Daele ‘Omwarmt’ de artiesten

New Jorg Gallery
Spreeuwstraat 6, Kalmthout
0479-519071

www.newjorggalery.be
newjorggallery@telenet.be

NN

Facebook136
Twitter
Follow Me
Tweet