Laatste nieuws:
Jongen aangehouden voor straatroof

Jongen aangehouden voor straatroof

Vrijdagavond is een 19–jarige jongen uit Roosendaal aangehouden als verdachte van een straatroof bij het Emile van Loonpark op de 28ste mei jl.

Op woensdagavond bedreigt de verdachte rond middernacht twee Zevenbergse jongens van 15- en 16 jaar bij het Emile van Loonpark. Onder bedreiging van een vuurwapen sommeert hij de slachtoffers telefoons, geld, en bankpassen af te geven. Vervolgens verdwijnt de straatrover met de buit.

Signalement herkend

De jongens lopen geschrokken door naar het Stationsplein. Daar wordt een surveillerende politieauto aangeklampt. De agenten nemen de jongens mee in de auto en rijden naar de plaats delict. De omgeving wordt afgezocht, maar de dader wordt op dat moment niet gevonden. Bij het opnemen van de aangiftes herkent een agent het opgegeven signalement. Het onderzoek richt zich nu verder op deze verdachte. Met goedkeuring van de officier van justitie is de jongen vrijdagavond buiten heterdaad aangehouden. Hij is voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex. Mogelijk heeft de verdachte nog andere straatroven op zijn naam staan.

Bron: Politie.nl
Foto: Pixabay

Facebook12
Facebook
Twitter
Visit Us