Laatste nieuws:
Jongeman en ouder echtpaar op straat beroofd

Jongeman en ouder echtpaar op straat beroofd

Woensdag vonden aan de Valkenburgstraat en de Bovendonk twee straatroven plaats.

Woensdagmiddag rond 15.30 uur fietste een 17-jarige jongeman uit Roosendaal over de Valkenburgstraat toen hij plotseling door een jongen van zijn fiets werd getrokken. Hij viel op de grond. De dader schopte en sloeg het slachtoffer en beroofde hem van zijn portemonnee. Daarna rende hij met een andere jongen weg. De jongeman uit Roosendaal deed daarna aangifte bij de politie.

Echtpaar
Woensdagavond rond 21.15 uur werd een echtpaar uit Roosendaal op het fietspad aan de Bovendonk door twee jongens beroofd. De man (78) werd op de grond geduwd, terwijl zijn vrouw (70) van haar rugzak wordt beroofd. De daders renden daarna hard weg richting het Gertrudiscollege. Agenten zochten tevergeefs nog naar de daders. De slachtoffers deden aangifte op het politiebureau in Roosendaal.

Weet u meer over deze berovingen?
De politie onderzoekt beide brute berovingen en zoekt mensen, die meer over deze incidenten weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.
Vanuit het buitenland belt u 0031.343.578.844.

Bron en foto: Oozo.nl

JV

Facebook5
Facebook
Twitter
Visit Us