Jong danstalent zoekt klusjes voor deelname Udo WK

Jong danstalent zoekt klusjes voor deelname Udo WK

Sam van Hemelrijck gaat aankomend weekend deelnemen aan de Udo Europese kampioenschappen in Duitsland. Ook het WK in Engeland staat op het programma voor augustus.

Hij is begonnen op 6-jarige leeftijd in Recrea te Kalmtout. Het dansen was dus van jongs af een passie voor Sam. Momenteel danst Sam bij The House of Marqeez. Hip Hop is zijn favoriete stijl. Het mooie aan Hip Hop is dat er geen regels zijn en alle bewegingen zijn dan ook goed. Voor Sam is het allermooiste aan deze stijl dat hij niet binnen de lijntjes hoeft te dansen en zelf mag kleuren zoals hij zelf verwoord.

Heeft u een hond die uitgelaten moeten worden, lege flessen die naar de glasbak mogen of een auto die gewassen moet worden. Voor Sam is dit allemaal geen probleem. Om de reis en deelname te bekostigen voert Sam klusjes uit op de Wildert. Mocht u Sam willen sponsoren om zijn droom waar te maken, neem dan contact via samvhemelrijck@gmail.com. Als u benieuwd bent naar het verhaal van Sam kunt u hem volgen op Instagram onder Samdancedude.

Bron + Foto: KvB

Facebook194
Twitter
Follow Me
Tweet