Laatste nieuws:
Jill Seghers uit Sint-Job-in't-Goor is finaliste Miss Présence 2020 - Noordernieuws.be - 90

Jill Seghers uit Sint-Job-in’t-Goor is finaliste Miss Présence 2020

“Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Jill Seghers, ik ben 23 jaar en afkomstig uit het mooie Sint-Job-in’t-Goor. Sinds april ben ik trotse finaliste voor Miss Présence 2020.”

Tuline Verdonck geeft titel en kroon door

“Samen met de andere meisjes heb ik al veel leuke workshops mogen doen zoals catwalktraining, make-up training, … Ook mag ik steeds samenwerken met professionele fotografen op tal van fotoshoots. Dankzij de organisatie van Miss Présence is dit allemaal mogelijk. Momenteel zijn we erg hard aan het oefenen voor de finale in Gent, want die komt dichterbij. Op 24 augustus zal Tuline Verdonck (Miss Présence 2019) haar titel en kroon doorgeven aan een nieuw meisje. Ik vind het alvast heel spannend, want de titel en kroon zijn stiekem wel mijn grootste droom.”

Jill Seghers uit Sint-Job-in't-Goor is finaliste Miss Présence 2020

“Sinds enkele dagen heb ik een inzamelingsactie gestart voor Stichting S.O.S Strays. Hier zamel ik geld in voor straathonden in Spanje. Zelf heb ik 10 jaar geleden een hond (Mila) geadopteerd uit deze organisatie. Als finaliste Miss Présence 2020 vind ik dit een uitgelezen kans om iets te doen voor iemand anders. Vrije bijdragen zijn nog steeds welkom. Wil jij voor mij komen supporteren tijdens een fantastische show op 24 augustus in De Zulle (Gent)? Tickets kosten €45 en zijn nog steeds verkrijgbaar bij mij.”

Verder kan je Jill nog tijdens haar laatste weken als finaliste volgen op Facebook en Instagram (Jillsjournals).

Foto’s: Jill Seghers

JS

Facebook154
Twitter
Follow Me
Tweet