Laatste nieuws:
Jeugdinitiatie Azencross

Jeugdinitiatie Azencross

Een nieuwe veldritwinter is volop aan de gang. Op vrijdag 28 december houdt de DVV Verzekeringen trofee halt in Loenhout voor één van de belangrijkste afspraken van het seizoen: de Azencross in Loenhout!

Kids Cyclocross op vrijdag 28 december

Wout Van Aert, Mathieu Van der Poel en Toon Aerts strijden elke week voor het podium! Welke jonge veldritfan droomt er niet van om in hun voetsporen te treden? Dankzij de Kids Cyclocross van de Azencross in Loenhout worden hun dromen misschien werkelijkheid!

De traditionele jeugdinitiatie gaat dit jaar door op vrijdag 28 december. Kinderen van zes tot twaalf jaar kunnen samen met voormalig kampioenen Erwin Vervecken, Paul Herygers en Roland Liboton enkele ingekorte rondjes over het parcours van de Azencross afleggen.

Wie tussen 6 en 12 jaar oud is, verwelkomen we graag op vrijdag 28 december.
Afspraak om 8u15 aan de Gemeentelijke Basisschool ‘t Blokje (Kerkblokstraat – Loenhout). Daar word je opgewacht door enkele medewerkers.

Ieder kind, ook van buiten regio Wuustwezel, is welkom! Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid, meer heb je niet nodig! Elk kind krijgt ook een verrassing! Achteraf worden de kinderen terug opgehaald aan de start van het parcours, niet aan de basisschool.

Heb je zin gekregen om mee te komen fietsen?
Inschrijven is verplicht en doe je via www.azencross.be voor 21 december 2018.
Enkele dagen voor de initiatie krijg je een mail met alle praktische info.

Heb je bijkomende vragen?

Contacteer de organisatie via info@golazo.com

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

Facebook8
Facebook
Twitter
Visit Us