Laatste nieuws:
Jeugdambassadeurs gezocht!
Het lege museum - Copyright: Suske en Wiske-Kindermuseum

Jeugdambassadeurs gezocht!

Suske en Wiske-Kindermuseum in Kalmthout zoekt jeugdambassadeurs

Het Suske en Wiske-Kindermuseum zoekt vier jeugdambassadeurs (van acht tot twaalf jaar) voor het schooljaar 2018-2019.

Ben jij tussen acht en twaalf jaar oud? Ben je nieuwsgierig? Lees je graag strips en zijn de avonturen van Suske en Wiske jouw favoriete beeldverhalen? Breng je wel eens een bezoekje aan een museum? Heb je veel verbeelding en barst je van de creatieve ideeën? Dan is het Suske en Wiske-Kindermuseum in Kalmthout op zoek naar jou!

Het Suske en Wiske-Kindermuseum is een echt doe-museum voor kinderen waar je op een leuke manier leert wat er allemaal bij een (strip)verhaal komt kijken. Sinds 1 juli is het Suske en Wiske-Kindermuseum voor een jaar gesloten en werkt het aan een gloednieuwe tentoonstelling. Als jeugdambassadeur krijg je het komende schooljaar 2018-2019 een uniek kijkje achter de schermen van het Kindermuseum. Zo zie jij als eerste het nieuwe decor en speel je mogelijk een belangrijke rol tijdens de opening! En wat denk je ervan om de naam van de nieuwe tentoonstelling te bedenken? Misschien zit een ontmoeting met de tekenaars er ook wel in? Jij wordt één jaar lang hét gezicht van het Suske en Wiske-Kindermuseum.

Wil jij onze jeugdambassadeur worden?

Ben jij tussen 8 en 12 jaar oud en wil je het Suske en Wiske-Kindermuseum graag vertegenwoordigen tijdens een achttal vaste momenten? Maak dan een kort filmpje over jezelf en vertel ons in maximaal één minuut:
• Wie je bent, waar je woont en hoe oud je bent
• Waarom jij de geknipte jeugdambassadeur bent
• Wat jouw favoriete Suske en Wiske-album is
• Wat jou nieuwsgierig maakt

Stuur jouw filmpje voor 14 oktober 2018 naar suskeenwiske@provincieantwerpen.be, samen met de toestemming van je ouders. Vertel ook zeker aan je mama en je papa dat ze meer informatie over het ambassadeurschap, de bijhorende activiteiten, de deelnamevoorwaarden en het toestemmingsformulier kunnen vinden op https://www.provincieantwerpen.be/aanbod/doe/suske-en-wiske-kindermuseum.html

Bron en foto: Provincie Antwerpen

Facebook7
Facebook
Twitter
Visit Us