Laatste nieuws:
Je vaccinatiegegevens nu ook beschikbaar via 'Mijn Burgerprofiel'

Je vaccinatiegegevens nu ook beschikbaar via ‘Mijn Burgerprofiel’

Ken jij ‘Mijn burgerprofiel’ al? Met dat profiel krijg je toegang tot jouw persoonlijke informatie bij de Vlaamse en federale overheid. Inloggen gaat heel gemakkelijk met je eID, it’sme-app of per sms.

‘Mijn burgerprofiel’ geeft dus een persoonlijk overzicht van al je overheidszaken, zoals je diploma’s, groeipakket, renovatiepremie, overheidsdocumenten… Belangrijk om te weten: geen enkele organisatie heeft toegang tot je Burgerprofiel, enkel jijzelf.

COVID-19 vaccinatiegegevens

Op Mijn burgerprofiel vind je ook jouw persoonlijke COVID-19 vaccinatiegegevens terug. Zowel de gegevens van je uitnodiging van zodra je die hebt gekregen als de gegevens over je vaccinatie eens je gevaccineerd bent.

Meer info over het gebruik en inloggen op dat portaal vind je via https://www.vlaanderen.be/uw-overheid/mijn-burgerprofiel

Bron en foto: gemeente Essen

Facebook14
Facebook
Twitter