Laatste nieuws:
Jacky Lafon verovert de Vlaamse theaters en houdt halt in Kapellen

Jacky Lafon verovert de Vlaamse theaters en houdt halt in Kapellen

De ‘Grande Dame’ van het Vlaamse variététheater kondigde deze week haar plannen aan voor 2023. Jacky staat inmiddels meer dan 50 (!) jaar op de planken en wil dat vieren met haar fans. Ze gaat in het voorjaar op tournee doorheen Vlaanderen met haar nieuwe variétéshow ‘Zo dankbaar’. Op donderdag 23 maart 2023 geeft ze het beste van haarzelf in Zaal Lux in Kapellen.

‘Zatte Rita’

Presentatrice, zangeres, actrice en koningin van het Vlaamse variététheater komt dichter bij haar fans dan ooit tevoren. Met haar show ‘Zo Dankbaar’ wil ze iedereen bedanken voor de afgelopen 55 jaar uit haar immense carrière. Een carrière die z’n oorsprong vond in de roemrijke revuetempels uit die tijd, zoals de Antwerpse Ancienne Belgique. Zo begon ze bij Gaston & Leo en Yvonne Verbeeck. Maar we kennen haar natuurlijk ook van 23 jaar quasi elke dag op de buis in Familie. Nog steeds is haar personage ‘Zatte Rita’ immens populair. Onlangs liet ze in een volle Lotto Arena het dak eraf gaan met haar sketch ter gelegenheid van dertig jaar Familie.

Hartverwarmend

“Ik vond die reactie zo hartverwarmend. Heel fijn te zien dat het publiek dat personage nog altijd zo graag ziet”, aldus Lafon. Met al haar ervaring weet Jacky als de beste hoe je een variétéshow in elkaar moet steken. “We gaan het publiek verwennen en gelukkig maken met humor, zang en dans. Ik ga er vooral humor in steken, want de mensen hunkeren naar een lach vandaag!”. Lafon laat zich voor deze show omringen door gastzanger Jan Wuytens die je kan kennen uit het VTM-programma “I can see your voice” en vier professionele danseressen van D-Dance Productions onder leiding van Evelyn Delameilleure. Als special guest wist Jacky ook Noi Pakon te strikken. Deze Nederlandse danseres en stuntperformster tilt de show mee naar internationale allures en was al onder meer op Tomorrowland aan het werk! “Het is van de HT&D-tour geleden dat ik op tournee ging door Vlaanderen, stel je voor, zo lang geleden! Ik ben heel blij nog een tot bij mijn fans te komen. We gaan er samen één gezellig feest van maken.”

Jacky Lafon gaat op tournee in Vlaanderen in het voorjaar. Haar passage in Kapellen staat geprogrammeerd op donderdag 23 maart 2023. Tickets en info over de volledige speellijst via: www.show-time.be

Bron en foto: Groep 24

Facebook63
Twitter
Follow Me
Tweet
Q8 Tempo Oil - Essen - Goedkoopst tanken in Essen