Laatste nieuws:
Jacky Lafon komt met haar nieuwe show naar Kapellen

Jacky Lafon komt met haar nieuwe show naar Kapellen

Jacky Lafon staat op donderdag 23 maart op de planken van Zaal Lux met haar nieuwe voorstelling ‘Zo Dankbaar’.

Energie

De ‘Grande Dame’ van het Vlaamse variététheater, Jacky Lafon, ging een tijdje geleden met staande ovatie in première met haar nieuwe voorstelling ‘Zo Dankbaar’. Jacky viert haar lange carrière, ze staat inmiddels 55 jaar op de planken, en wil haar fans bedanken met deze show. De goesting en passie om nog jaren op het podium te staan is er nog steeds en erg groot. Ze was onlangs te gast in Play Café op Play4. Daar gaf ze enthousiast aan dat ze haar energie simpelweg uit haar publiek haalt en hen hetzelfde teruggeeft tijdens haar voorstelling. Ze is haar fans dankbaar, daarom kreeg de show de naam ‘Zo Dankbaar’.

Totaalspektakel

In haar voorstelling krijgt het publiek een totaalspektakel voorgeschoteld. Het is een show vol dans, humor en muziek. Kortom voor elk wat wils, maar vooral reden genoeg om een lach op het gezicht van iedere bezoeker te toveren. Naast talloze sketches en moppen van Jacky is er ruimte voor Franse Chanson, Nederlandstalige klassiekers, Duitse schlager maar ook een opera-uitstapje heeft er zijn plaats. Zo worden de toeschouwers getrakteerd op een versie Nessun Dorma, een aria uit Turandot, de bekende opera van Puccini.

Jan Wuytens

Jacky schittert niet alleen op het podium. Naast haar staat zanger en muzikant Jan Wuytens. We kennen hem van het VTM-programma ‘I Can See Your Voice’. Hij geeft hier en daar buitenlandse optredens die zich situeren in de klassieke muziek. Jan Wuytens zingt samen met Jacky tijdens de voorstelling de versie van Nessun Dorma. Hij haalt elke noot probleemloos en vult met zijn stem moeiteloos de volledige zaal. Jan Wuytens kreeg tijdens de première een daverend applaus, maar ook zijn vele medleys kregen steeds een groot enthousiasme van het publiek. Het is een klepper om hem in de voorstelling te zien staan.

Acrobatie act

Tussen de sketches en zang door wordt het geheel opgeleukt en versterkt door vier danseressen van het professioneel showballet D-Dance productions. Als klap op de vuurpijl is er nog een acrobatie act te zien van de Nederlandse Noi Pakon, die overigens al meermaals op Tomorrowland stond met haar act. Zij trakteert het publiek op spectaculaire acrobatie.

Volgens het publiek belooft het een show te zijn die geen seconde verveelt. Het is dan ook niet onverwachts dat ze aan het einde van haar première een spontane staande ovatie kreeg. Jacky gaat met deze show, ‘Zo Dankbaar’, op tournee door heel Vlaanderen. Op donderdag 23 maart komt ze naar Kapellen. Tickets en info via www.show-time.be

Bron en foto: Comedyshows

Facebook15
Twitter
Follow Me
Tweet
Q8 Tempo Oil - Essen - Goedkoopst tanken in Essen