Laatste nieuws:
In 2021 nieuw zorgpunt in Essen

In 2021 nieuw zorgpunt in Essen

Op 1 maart 2021 wordt het OCMW-gebouw aan het Kerkeneind officieel overgedragen aan AZ Klina. Het ziekenhuis en de gemeente Essen gaan de ruimte ombouwen tot een modern Zorgpunt.

Dit Zorgpunt zal alle dienstverlening overnemen die vandaag in de polikliniek plaatsvindt. Maar het blijft niet alleen bij de voortzetting van de huidige dienstverlening, Klina wil het medisch aanbod uitbreiden. Het zal dus verder gaan dan alleen radiologische consultaties en en enkele zitdagen van specialisten.

Klina levert medische experts om vanuit het zorgpunt permanent zorgverstrekking te kunnen aanbieden aan de Essenaar. Omdat het een omvangrijk project is, zal – naarmate zorgpunt in Essenhet toelaat – de gemeente enkele toelichtingsavonden organiseren voor de zorgverstrekkers in onze gemeente.

De diensten die in het OCMW-gebouw zitten, verhuizen dan naar het gemeentehuis. Zodra er meer details gekend zijn over het zorgpunt en de verhuis van alle diensten, informeert de gemeente hierover via de gekende kanalen.

Bron en foto: gemeente Essen

Facebook35
Facebook
Twitter